Yurtkur Anaokulu

Vizyon: Okul eğitiminin amaçlarını davranış haline getirmiş güvenli bireyle yetiştirmek, tüm paydaşlarıyla birlikte çalışmak ve kendini sürekli geliştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Aile sıcaklığını aratmayacak bir ortamda; kendisi ve çevresi ile barışık, özgüveni yüksek, kendi alanında lider bireyler yetiştirmek, öğrencisiyle, öğretmeniyle, velisiyle, okul yönetimiyle fark yaratarak Okul Öncesi Eğitimde örnek bir okul olmaktır.

Başarılar: BESLENME DOSTU OKUL,BEYAZ BAYRAK,OKULUM TEMİZ

Isınma: Merkezi Sistem
Servis Bilgisi: Servisimiz Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yurtkuranaokulu.meb.k12.tr

Adres - Söğütözü Mah. 2180. Cad. 15/E Tahsin Banguoğlu Öğrenci Yurdu Lojman Binası Eskişehir Yolu Türkiye Petrolleri karşısı Çankaya / ANKARA

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Söğütözü Mah. 2180. Cad. 15/E Tahsin Banguoğlu Öğrenci Yurdu Lojman Binası Eskişehir Yolu Türkiye Petrolleri karşısı Çankaya/ANKARA

Ulaşım KIZILAY GÜVEN PARKTAN ESKİŞEHİR YOLU,ODTÜ , ÇAYYOLU, ETİMESGUT , SİNCAN, İSTİKAMETİNE GİDEN DOLMUŞ VEYA OTOBÜSLER KULLANILABİLİR. MEDİCANA HASTANESİ GEÇİLDİKTEN SONRA ÜST GEÇİT DURAĞINDA İNEBİLİRSİNİZ.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık EKSİŞEHİR YOLU 9. KM